بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان، آرمان وطندوست روز سهشنبه 16 فروردینماه 1401در اینباره اظهار کرد: «با عنایت به فرارسیدن ماه مبارک رمضان و بهمنظور نظارت بر عملکرد و فعالیت واحدهای گردشگری و کنترل نحوه ارائه خدمات به مسافران، طرح ویژه بازدید نظارتی بر تاسیسات گردشگری استان از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز و تا پایان اینماه ادامه خواهد داشت.»
معاون گردشگری و سرمایهگذاری کردستان، عنوان کرد: «تمام رستورانهای بین راهی و مراکز اقامتی استان اعم از هتلها، مهمانپذیرها و رستورانها با کسب مجوز و رعایت شئونات این ماه مبارک میتوانند فعالیت خود را برای ارائه خدمات مطلوب به گردشگران ادامه دهند و ملزم به رعایت ضوابط و مقررات مربوطه هستند.»
او با تاکید بر لزوم حفظ حرمت و رعایت شئونات ماه مبارک رمضان توسط تاسیسات گردشگری، افزود: «حضور مستمر و منسجم دستگاههای نظارتی از جمله صنعت، معدن و تجارت، دامپزشکی، تعزیرات، مرکز بهداشت، اداره نظارت بر اماکن عمومی، ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و سایر ارگانهای نظارتی در ایام ماه مبارک رمضان بهمنظور نظارت کامل بر تمامی واحدهای صنفی و خدماترسان لازم و ضروری است.»
وطندوست رعایت شئونات اسلامی و حرمت ماه مبارک رمضان را یکی از اصلیترین وظایف دستگاههای نظارتی در این ایام دانست و یادآور شد: «نحوه فعالیت رستورانها و غذاهای آماده سطح شهر که دارای سالن پذیرایی هستند بهصورت شیفتی و در دو نوبت 15روزه خواهد بود.»
انتهای پیام/